Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@08:05:51 GMT

سریال «نیسان آبی» چگونه زرد تبدیل شد؟

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۳۳۹۲

سریال «نیسان آبی» چگونه زرد تبدیل شد؟

بعد از گذشت چند قسمت ابتدایی، ضعف‌های فیلمنامه و موقعیت‌های کمدی باعث ناامیدی مخاطب شده و شاید منجر به ریزش تماشاچیان این سریال هم شد.

به گزارش مشرق، داستان اصلی سریال درباره دو دوست است که از کودکی رابطه بسیار صمیمی با یکدیگر داشته‌اند و ماجراهای اصلی از زمانی شروع می‌شود که جمشید، شخصیت اصلی داستان با رفتن به سینما با جمشید هاشم‌پور آشنا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 

ماشین سریال‌سازی

منوچهر هادی سال‌ها پیش کارش را با دستیاری کارگردان آغاز کرد و سپس خودش کارگردانی را تجربه کرد. ازجمله پیشینه هنری او می‌توان به کارگردانی فیلم‌هایی نظیر «قرنطینه»، «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه»، «زندگی جای دیگری‌ست»، «کارگر ساده نیازمندیم»، «رحمان ۱۴۰۰»، «آینه‌بغل»، «من سالوادور نیستم» و همچنین مجموعه تلویزیونی‌هایی نظیر «خوب، بد، زشت»، «خداحافظ بچه»، «عاشقانه»، «گیسو» و «دل» اشاره کرد.

منوچهر هادی در سال‌های اخیر به دلایل مختلف ازجمله فیلمسازان پرسروصدای کشورمان بوده است. هادی در ابتدا ترجیح داد سراغ سینمای اجتماعی برود و اتفاقا با «کارگر ساده نیازمندیم» نشان داد اگر بخواهد تا حد زیادی این کار را هم بلد است. او البته سه سریال برای تلویزیون هم ساخته که هیچ‌کدام با موفقیت زیادی روبه‌رو نشدند اما آن روی دیگر فعالیت حرفه‌ای هادی مربوط به «بفروش‌ها»ست! او «رحمان۱۴۰۰»، «من سالوادور نیستم» و «آینه‌بغل» را در سال‌های اخیر در سینما ساخته که هرسه این فیلم‌ها در گیشه موفق بوده‌اند؛ البته حاشیه‌های کمی هم نداشتند. او در کنار سینما، یکی از کارگردانان پرکار شبکه نمایش‌خانگی هم هست.

هادی با «عاشقانه» توانست در نمایش خانگی عرض‌اندام کند و سپس «دل» و «گیسو» را ساخت که البته به موفقیت اولی نرسیدند. انتقادات به ریتم کند «دل» و حواشی «گیسو» به‌حدی بود که حتی بازیگران این آثار با هادی در فضای مجازی دهان‌به‌دهان شدند. نمونه جالبش متن انتقادی یار قدیمی منوچهر هادی، یعنی محمدرضا گلزار بود. با این اوصاف به نظر می‌رسد منوچهر هادی در یک انتخاب خودخواسته ترجیح داده ژانر کاری‌اش در این سال‌ها فیلم‌ها و سریال‌های عامه‌پسند و بفروش باشد. نمونه آخرش هم سریال «نیسان آبی» که در حال پخش است.
 
 

چپ کردن از مسیر


ماشین سریال‌سازی منوچهر هادی در تازه‌ترین فعالیت خود سراغ سریالی کمدی به نام «نیسان آبی» رفت. تهیه‌کننده این سریال احسان ظلی‌پور است که در سال‌های اخیر بیشتر به‌عنوان مشاور رسانه‌ای در پروژه‌های نمایشی مشغول بود و حالا وارد تولید شده است.

ترکیب بازیگران «نیسان آبی» آن طوری است که مخاطب را جذب کند؛ آن‌هم در دوره‌ای که جامعه ایرانی از مشکلات معیشتی خسته و ضمنا تلویزیون هم خوراک مفرحی برایش تدارک ندیده است. حضور مهران غفوریان با رفت و برگشت‌هایی به دهه جذاب۶۰ قدم اول خوبی برای جذب مخاطب است اما بعد از گذشت چند قسمت ابتدایی، ضعف‌های فیلمنامه و موقعیت‌های کمدی باعث ناامیدی مخاطب شده و شاید منجر به ریزش تماشاچیان این سریال هم شد.

اما از اواسط پخش «نیسان آبی» انگار چرخ قصه روی ریل افتاد. شخصیت‌ها بیشتر پرورانده شدند و موقعیت‌های کمدی باکیفیت‌ طراحی و ترسیم شدند. همه‌چیز دست‌به‌دست هم داد تا قصه دو خانواده ساده‌دل حاشیه‌نشین بتواند در دوره سوت و کور بودن باکس کمدی تلویزیون، کاربران فیلیمو را به‌طور جدی با خود همراه کند.

هرچند که گاهی شوخی‌ها یا اتفاقاتی در «نیسان آبی» دیده می‌شد که قابل نقد بود اما فضای غالب کار قابل دفاع بود. به مرور این فضا دچار تغییر جدی شد. منوچهر هادی چندی پیش در گفت‌وگو با «فرهیختگان» در پاسخ به این موضوع که در «نیسان آبی» هم رگه‌هایی از شوخی جنسی وجود دارد، گفت: «خیر. نیسان آبی را با خانواده می‌توانید ببینید.

نمی‌توان اصلا در آن شوخی نداشت، به نسبت سریال‌های کمدی یکی از سالم‌ترین سریال‌هایی است که با خانواده می‌توانید تماشا کنید. یکی ۵۰درصد شوخی جنسی دارد و یکی کمتر است. شوخی با مذهب، سیاست و... مهم است. به نظر شما کمدی به چه چیزی گفته می‌شود؟»

او در ادامه درباره حد داشتن این شوخی‌ها بیان کرد: «بله، نباید شأن یک آدم و آبروی او را زیرسوال ببرید. کمدی‌ای که وقتی مردم می‌بینند یا آن فرد می‌بیند سرگرم شود و کیف کند. قطعا مواردی در فیلم وجود دارد که از دست ما درمی‌رود، مواردی است که اصلاحیه می‌خورد و ما تصحیح می‌کنیم ولیکن اینکه فیلمی بیاورید که همه آن درست باشد یا همه غلط باشد، نداریم. فیلمسازی آزمون و خطاست.»


 


 

حیف شد


 اما همانطور که گفتیم در قسمت‌های اخیر «نیسان آبی» مشکلات متعددی در زمینه فرهنگی و اخلاقی قابل رویت است. قبل از این موارد حضور پرتعداد و کم‌نظیر استعمال سیگار در سریال سروصدا کرده بود.

در هر قسمت از سریال هادی، سکانس‌های متعددی وجود دارد که بازیگران در آن بدون هیچ دلیلی سیگار روشن می‌کنند. این روال و تعدد استعمال دخانیات حتی در فیلم‌نوآرهای خارجی هم کمتر دیده می‌شود. آیا این اتفاق زیبنده یک سریال خانوادگی است؟ اما پس از این مساله سریال خانوادگی ما و آدم‌های ساده‌اش وارد همان تم فیلم‌فارسی مرسوم شدند.

پای زن مطلقه به قصه باز شد و پس از مدتی شخصیت اصلی قصه که اتفاقا آدم خانواده‌دوستی است، فیلش یاد هندوستان کرد! شاید سازندگان این سریال مدعی باشند این اتفاقات در جامعه عجیب نیست. بله شاید! اما واقعا در چنین فضایی که سازندگان مدعی خانوادگی بودنش هستند، چه دلیلی بر تصویر کردن این مسائل است؟

آیا این مسائل در ادامه اصرار منوچهر هادی بر بی‌ظرفیت نشان دادن آدم‌های حاشیه‌نشین جامعه است که قبلا هم چندباری در آثارش رخ داده و مساله‌سازشده است؟

حتی با فرض اشتباه بودن این ادعا باید گفت که «نیسان آبی» که پتانسیل یک سریال مفرح خانوادگی را داشت -و تا دوره‌ای هم در همین مسیر بود- در قسمت‌های اخیر به دام ابتذال افتاده است. این را هم فراموش نکنیم که در کنار این مورد، کیفیت شوخی‌ها و موقعیت‌های طنز هم سیر نزولی پیدا کرده است.

ماشین سریال‌سازی منوچهر هادی در تازه‌ترین فعالیت خود سراغ سریالی کمدی به نام «نیسان آبی» رفت. تهیه‌کننده این سریال احسان ظلی‌پور است

منبع: روزنامه صبح نو

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس سفر به قطر قیمت قرنطینه آینه بغل منوچهر هادی مهران غفوریان محمدرضا گلزار رحمان 1400 رحمان1400 احسان ظلی پور خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت منوچهر هادی نیسان آبی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۳۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny

نیسان سانی (Nissan Sunny) وارداتی جهان نوین آریا از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده صرفاً جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ می‌توانند اقدام نمایند. نیسان سانی ۲۰۲۳ یک خودرو سدان اقتصادی است که جز خودروهای وارداتی بوده و توسط شرکت جهان نوین آریا وارد خواهد شد.

شرکت جهان نوین آریا

شرکت جهان نوین آریا، نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش نیسان در ایران است. این شرکت خودروهای نیسان ژاپن را با استانداردهای جهانی و تحت نظارت آن شرکت در ایران ارائه می‌کند. شرکت جهان نوین آریا به صورت یک مشارکت اقتصادی (JV) بین کشورهای ایران و عمان تأسیس شده است. در این مشارکت اقتصادی هولدینگ جهانگیر آریا از ایران و شرکت سهیل بهوان از کشور عمان، شرکت جهان نوین آریا را به عنوان نماینده واردات و توزیع خودروی نیسان در ایران تأسیس کرده‌اند.

تاریخچه خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

نیسان سانی یکی از پرفروش‌ترین محصولات اقتصادی نیسان در بازارهای آسیا، به ویژه خاورمیانه است. اصالت این سدان کامپکت در واقع به داتسون ۱۰۰۰ باز می‌گردد. خودروی مورد نظر در واقع نسل پیشین سانی محسوب می‌شود که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ روی خط تولید این کمپانی قرار داشت. سانی در سال ۲۰۱۰ در نمایشگاه خودروی گوانگژو چین به صورت رسمی معرفی شد و از سال ۲۰۱۱ عرضه رسمی آن آغاز شد. سانی در برخی از بازارهای آسیای جنوب شرقی با نام Almera و در آمریکای شمالی با نام Versa نیز شناخته می‌شود. از سال ۲۰۲۰ تاکنون نیز نسل جدید سانی با کد N۱۸ به بازارهای جهانی معرفی شد. به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد بودن، به‌سرعت به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای ژاپن تبدیل شد. حالا با گذشت زمان و عرضه چندین فیس لیفت، نسخه ۲۰۲۳ سانی قرار است وارد بازار ایران شود. نیسان سانی N۱۷ یک سدان اقتصادی و ارزان‌ترین سدان وارداتی نیسان در بازار ایران به حساب می‌آید.

فیس لیفت خودرو چیست؟

پیش‌تر هنگامی‌که خودرویی به بازار عرضه می‌شد، سال‌ها زمان می‌برد تا نسخه دیگری از آن وارد بازار شود. نسخه جدید تغییرات بسیار زیادی به خود می‌دید و درواقع با خودروی کاملاً متفاوتی روبه‌رو بودیم که قابلیت‌های کاملاً جدیدی داشت. اما این روزها خودروسازان ترجیح می‌دهند در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر مجموعه‌ای از تغییرات کوچک را به ماشین اضافه کنند که به آن فیس لیفت می‌گویند.

خودرو سدان

سدان (Sedan) متداول‌ترین شکل طراحی بدنه خودرو است و به خودروهای سواری معمولی یا اصطلاحاً صندوقدار گفته می‌شود که دارای سقف ثابت، صندوق عقب مجزا و دو ردیف صندلی بوده و می‌تواند دو یا چهار در داشته باشد.

مشخصات فنی و عملکرد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این نسخه نیسان سانی با موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی به بازار ایران می‌آید. این پیشرانه ۱۰۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر تولید می‌کند. جعبه دنده سانی جهان نوین آریا از نوع ۴ سرعته اتوماتیک AT است که توان را به چرخ‌های جلو می‌رساند. نیسان مصرف سوخت کمتر از ۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر را دارد.

محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته
حجم موتور ۱.۵ لیتر
تنفس موتور طبیعی
پیشرانه ۴ سیلندر
توان موتور ۱۰۸ اسب بخار
سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
شتاب شتاب ۰ تا ۱۰۰
مصرف سوخت ۶.۷۴ لیتر
گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر
ابعاد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو دارای ابعاد و سیستم تعلیق زیر است.

طول (میلیمتر) ۴۴۲۵
عرض (میلیمتر) ۱۶۹۵
ارتفاع (میلیمتر) ۱۵۰۰
حجم باک ۴۱ لیتر
نوع شاسی سدان یکپارچه
سیستم تعلیق جلو جناقی مستقل
سیستم تعلیق عقب اکسل ثابت
فرمان فرمان برقی
ایمنی و امنیت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو فاقد سیستم کروز کنترل است و دارای امکانات زیر است:

ایربگ راننده ایربگ سرنشین جلو ABS ترمز EBD ترمز ESP کنترل پایداری ترمز جلو از نوع دیسکی خنک کننده ترمز عقب از نوع کاسه‌ای Brake Assist ترمز کمکی

تجهیزات و امکانات خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

از مهم‌ترین آپشن های این خودرو می‌توان به فرمان کمکی برقی، ایربگ راننده و سرنشین، کنترل پایداری، ترمز کمکی، مولتی مدیای ۶ اینچی، دوربین عقب، سنسور پارک عقب و سیستم صوتی با ۲ بلندگو اشاره کرد.

استارت سوئیچی
صفحه نمایش مرکزی ۶ اینچ
دوربین عقب دارد
مه شکن عقب دارد
سنسور پارک جلو ندارد
سنسور پارک عقب دارد
سنسور باران ندارد
تعداد بلندگو ۲
صندلی راننده دستی
تعداد صندلی ۴ صندلی
تهویه خودکار ندارد
GPS ندارد
بلوتوث دارد
USB دارد
قیمت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

قیمت فروش قطعی خودرو نیسان سانی در مبادی ورودی ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال است. قیمت اعلام شده قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت فوق اضافه می‌گردد.

کد خبر 750980

دیگر خبرها

  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • دستگیری سارقان به عنف نیسان
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • عکس| منوچهر هادی فیلم بازی می‌کند؟
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • امدادرسانی هلال احمر قزوین به ۴۰ حادثه دیده در آزادراه‌های قزوین
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!